Snygga naglar i Arboga

Hej! Jag var på en riktigt fin tillställning häromkvällen. Det var nämligen så att min chef hade bjudit oss anställda med respektive på ett fint julbord på en mycket trevlig restaurang. Detta var i Arboga. Kvällen till ära ville jag göra mig riktigt fin och nu ska jag berätta något för er, kära läsare. Jag gick till en salong för att fixa mina naglar. Beautyquelle heter stället som jag besökte och där kan man få riktigt snygga naglar i Arboga. Det är inte så ofta som jag unnar mig något sådant här, men jag hade sneglat avundsjukt på andra kvinnors vackra naglar flera gånger, och när min kollega Gittan en dag kom till jobbet med fantastiska naglar så frågade jag henne var hon hade varit. Hon hade besökt Beautyquelle och berättade för mig om det här stället. När vi blev bjudna på julbordet tyckte jag att det var dags även för mig att beställa tid. Sagt och gjort. Jag ringde och beställde tid men först hade jag kikat in på deras hemsida, och även kollat in dem på Facebook för att se vad de hade att erbjuda. Det här stället skulle jag verkligen rekommendera till er läsare som behöver hjälp med naglar eller fransförlängning och salongen vänder sig till oss i Arboga, Köping och Kungsör. 

 

Jag kände mig så snygg när vi gick ut med jobbet. Det är prisvärt att fixa till naglarna. Jag kommer definitivt att gå tillbaka om ett tag för att fylla på naglarna med akryl. Det här är något som jag tycker att jag är värd. Kanske det är dags även för dig att äntligen unna dig riktigt snygga naglar? Med detta sagt önskar jag er läsare en fortsatt fin dag! 

 

Du gillar kanske också...